Jenter!!! Kom og prøv Amerikansk Fotball!

Amerikansk fotball er en sport for alle, og vi vil ha flere jenter med på lagene.

1814’s arrangerer en “prøve på dag” i Amerikansk Fotball KUN FOR JENTER i alle aldre.

Vi har i dag lag i alle aldersgrupper, og jentene som er med i dag trener sammen med gutta. Nivåene er fra de yngste i PeeWee (5-10 år), U13, U15, U17, U19 og Senior Elite. På sikt klarer vi kanskje å få etablert et rent damelag.

Med trenere fra Eidsvoll 1814’s og Vålerenga Trolls Damelag er det duket for en dag med mye moro på kunstgressbanene på Vilberg lørdag 6 april kl. 10:00 – 12:00. Flere av jentene som spiller og trener med 1814’s kommer også til å være her.

Det ikke nødvendig med noe forkunnskaper eller utstyr, alt du behøver er lysten til å prøve en fantastisk morsom idrett.

Ta med fotballsko om du har, men vanlige joggesko går også bra.