Siste bortekamp i Eliteserien 2019

Preview Gladiators vs. 1814’s – Kampen om andreplassen i serien er definitivt ikke avgjort.

På hjemmebane var 1814’s overlegne. Klarer våre menn å kopiere bragden på bortebane? (Foto Ingrid Hamnes)

Kristiansand Gladiators har ikke gitt opp kampen om andreplass i eliteserien, og har mobilisert alt av krefter for å slå tilbake mot 1814’s etter 49-26 tapet på Bøn i mai. Om Gladiators vinner kampen, og slår 1814’s med mer enn 23 poeng er de forbi på tabellen og sikrer seg andreplassen.

-“The last game of the year is important because it’s the deciding game for 2nd place in The Elite Series, a first round bye week and a home semifinal game. It’s very important to us that we take home a win this weekend!” sier headcoach Michael Hall.

Etter forrige møte har 1814’s spilt to kamper: 21-28 tap mot Oslo Vikings på hjemmebane og 18-23 seier mot Vålerenga Trolls på bortebane. Begge kampene var veldig jevne, og kunne like gjerne endt med seier til det tapende laget. Gladiators har en 21-27 seier mot Olavs Menn og en overlegen 40-13 seier mot Vålerenga Trolls. De eneste tapene Gladiators har gått på i år er mot 1814’s og Oslo Vikings. Det bør også nevnes at Gladiators enda ikke har tapt på hjemmebane i år, og samtlige hjemmeseire har vært fullstendig overkjøring fra sørlendingene.

Michael Hall fortsetter: -“We have prepared very hard for the match ahead and can expect a tough match from the Glads. They will be at home and be prepared for us. They have an athletic group of wide receivers and the QB is a special athlete as well. My guys are ready to make the trip to Kristiansand and close out this regular season with a win.

Vi ønsker våre spillere lykke til på Karuss Kunstgressbane, og kommer tilbake med oppdateringer så fort kampen er over.