TJ Reap ny trener for 1814’s

TJ Reap har signert som ny trener for Eidsvoll 1814’s.

TJ har erfaring som spiller på både den offensive og defensive siden av ballen. Han var startende QB (quarterback) og LB (linebacker) på high school laget og ledet laget til 8 seiere og et tap den første sesongen og 9 seiere og 0 tap sin andre sesong som starter. Etter dette fikk han plass på laget til University of New Hampshire som LB og ble kaptein på laget.

Trenererfaring: TJ har erfaring som O-line (offensive linje) og TE (thight end) coach på Clarion University og deretter defensiv koordinator (forsvarskoordinator) og spillende LB/RB (running back) coach for Graz Giants. Her ble han stemt frem som MVP (most valuable player) i den Østeriske serien. Turen gikk deretter videre til Springfield College, hvor han var Inside LB coach og var ansvarlig for rekruttering, og så videre til Oneida High School som RB og LB coach. Deretter fikk han jobb som Head coach på Hamilton highschool hvor han ledet laget ubeseiret gjennom sesongen og inn i delstatsfinalen. Fra 2000 – 2010 var han head coach for Loomis Chaffee Prep. School i Windsor hvor han også ledet programmet for bryting med stor suksess.
TJ har fokus på lagånd og samhold og ønsker å fokusere på spillerutvikling. 1814’s har et ungt lag så dette er godt forenelig med Eidsvoll 1814’s sitt program. Han har bred erfaring med forskjellige forsvar og har selv spilt og coachet angrep på de fleste nivåer i USA.

1814’s ønsker TJ velkommen inn i «familien».

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email