1814’s godt representert på All-Star laget til Amerikansk fotball!

Amerikansk fotball har i samarbeid med alle trenerne i Eliteserien kåret årets All-Star lag.
1814’s er godt representert med spillere som er eksemplariske eksempler på hva god treningsvilje resulterer i.

På offense er Torgrim Nyland kåret til årets beste Left Guard for 3. året på rad! Torgrim har hele sin amerikansk fotball karriære i 1814’s og her hele veien lagt ned store mengder hardt arbeid både i styrkerommet og på banen og har med det utviklet seg til å bli Norges beste LG.

Joacim Eliassen er kåret til årets beste Right Guard. Joacim begynte sin karriære i litt eldre alder enn Torgrim. Han spilte først Defensive Line, men har i det siste styrket offesen til Eidsvoll og vist seg som en disiplinert og hardtarbeidene Guard.

Arne August Skovset Søgaard ble kåret til årets beste Wing Back. Arne har gjort jobben som WB eksemplarisk og hadde desidert flest yards å vise til i hele ligaen. Han er en “workhorse” som laget alltid kan vende seg til i avgjørende situasjoner.

På defense er Michael Hall kåret til en av de 3 beste linebackerene i ligaen. Michael er en takingsmaskin og det er få spill som slipper forbi om Michael er i nærheten. Michael har sitt første år i 1814’s og har tidligere spilt på High School og College i USA for han fortsatte karriæren i Europa og nå endte opp i 1814’s. Michael ble kåret enstemmig av trenerene i ligaen!!

Klubben er stolt av å ha dere på laget!

Du kan lese hele kåringen her: Amerikansk Fotball

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email