Forbundet inviterer til ungdomssamling

Norges Amerikanske Idretters Forbund inviterer til ungdomssamling 21.-22. oktober 2017 på Thon Hotell Arena på Lillestrøm for deg mellom 15 og 26 år.
Hvordan blir du motivert? Hva er viktig for deg i din klubbhverdag? Hva ønsker du å lære mer om? Hvilke meninger har du om ungdomsidrett?

Dette er ikke et trener- eller lederkurs, men en samling for ungdommer som ønsker å være med på å utvikle ungdomsidretten i NAIF. Vi vil høre hva du har å si og bruke det du har å bidra med!
Her har det ingenting å si om du driver med amerikansk fotball, cheerleading, disksport eller lacrosse – vi vil ha med deg, mellom 15-26 år, som er interessert i å gjøre det beste ut av amerikanske idretter.

Vi legger opp til en innholdsrik samling – du vil få muligheten til å bli kjent med andre ungdommer som driver med amerikanske idretter, være med på morsomme aktiviteter, høre spennende foredrag og si hva du mener.

Oppmøte: kl. 11 på lørdag 21.oktober. Vi avslutter ca. kl.15.00 på søndag 22.oktober. Mer detaljer om programmet kommer til deltagerne.
NAIF betaler mat og overnatting for alle, i tillegg til reise for de som kommer langveis fra. Arrangementet er GRATIS, men har begrenset med plasser.

Send inn påmelding her: https://goo.gl/forms/2FluClNA7bRfPfnO2.
Fristen for påmelding er fredag 15. september.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email