Nye mål ved Eidsvollhallen

Denne sesongen har 1814s av ulike grunner vært nødt til å leie andre baner, og heldigvis har vi hatt et godt samarbeid med både Eidsvoll Turn og Eidsvoll Videregående slik at vi har fått leid kunstgressbanen ved Eidsvollhallen og tilhørende garderober.

Utfordringen vår er at denne banen ikke har hatt Amerikansk fotball mål. Frem til nylig har vi fått låne målene til Lillestrøm Starfighters, men av og til faller deres kamper på samme dag som våre og da må de naturlig nok ha målene selv.

Så for å være best mulig rustet til U17 finalene og Senior kvartfinalen som skal spilles ved Eidsvollhallen kommende helg har vi fått hjelp fra Gjersings

Gjersing’s holder til på Minnesund, og er et mekanisk verksted som er spesialisert innenfor sveising og metallkonstruksjoner. Disse dyktige håndtverkerne har nå bygd to nye mål til oss som vi kan bruke på kunstgressbanen ved Eidsvollhallen.De har konstruert målene på en måte som gjør dem enkle å demontere, og vi kan frakte dem til andre lokasjoner om det er nødvendig.

Stor takk til Gjersing’s for fantastisk hjelp!

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email