Både seier og tap for våre to ungdomslag

U-19 gutta seier mot Nidaros Domers, men tap for U-15 laget mot Åsane.

1814’s U-19 lag hadde reist til Trondheim for å spille mot Nidaros Domers. Her viste de at formen fortsatt er fryktelig god med en meget overbevisende 0-48 seier. U-19 har hatt en kanonstart på sesongen. De har spilt 3 kamper, og vunnet alle med store sifre. Dessverre har det ene motstanderlaget, Åsane Seahawks U-19, fått så mange skader at de har trukket seg fra serien.

Gledelig er det derimot at Åsane Seahawks har et meget stabilt og godt U15 lag som besøkte oss på Bøn i dag. Åsane hadde egentlig ikke nok spillere til å stille et eget lag, men etter å ha slått seg sammen med Haugesund Hurricanes hadde laget fått en meget god forsterkning. Til tross for tap for våre ungdommer, U15 kampen mellom Eidsvoll 1814’s og Åsane Seahawks viste hvilken fantastisk lagånd det er i vårt unge U15 lag. Det var et meget jevnt oppgjør mellom to gode U15 lag, hvor gjesten fra Bergen til slutt greide å slå 1814’s med 2 touchdowns i siste omgang. For tilskuerne var det utrolig hyggelig opplevelse å se på et lag med inkluderende lagkamerater, hvor samtlige spillere fikk tid på banen, og hvor gleden over å spille kamp er viktigere enn resultatet. Vi gratulerer Åsane Seahawks med 28 – 40 seieren, og gleder oss til neste gang vi møtes.

Hyggelig var det også at ex-NFL spiller og vår tidligere coach Tony Simmons var tilbake på Bøn sammen med U15 laget.

Takk for kampen til Åsane og Nidaros, og takk for fin oppvisning fra både 1814’s U19 og U15 lag. Vi gleder oss masse til resten av sesongen.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email