Årets siste hjemmekamp på Bøn

U15 tok i dag mot Ironmen fra Bærums Verk og Haugar idrettsforening.

Kampen i dag var den siste for 1814s i U15 sesongen, og dette var også den siste hjemmekampen som spilles på Bøn denne sesongen

Gutta fra Ironmen startet veldig bra og tok en liten ledelse, men 1814’s slo hardt tilbake og ved halvtid ledet 1814’s 38-15. Ved tredje quarter hadde 1814’s økt ledelsen til 52-15. Ironmen klarte aldri å hente inn forspranget, og først i fjerde quarter greide Ironmen å få inn en touchdown. Kampen endte til slutt 52-21. For flere av U15 guttene var dette den siste kampen de spilte som U15 spillere, men for flere av sisteårs spillerne skal sesongen avsluttes sammen med U19. Det vil si at vi vil se dem i aksjon igjen allerede under U19-NM semifinalen om 2 uker.

 

U13 spillerne fra 1814’s har også vært i aktivitet i helgen.

På Frogner arrangerte Oslo Vikings og NAIF jamboree for U13.

Som vanlig stilte 1814’s opp med en solid tropp U13 spillere samt hovedtrener Erik. Vålerenga Trolls, Åsane Seahawks og Oslo Vikings deltok også med både spillere og trenere. Alle deltagerne ble delt opp i blandede lag fra de ulike klubbene som fikk spille mot hverandre.

Takk til U13 spiller Endre som tok bildene på U15 kampen, og til Espen Solli som fotograferte på U13 jamboree.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email