Gratulerer med Bronse i U19 Nordisk Mesterskap

Tok revansje mot Danmark.

Etter tapet mot Sverige (38-0) møtte det norske U19 landslaget i dag Danmark for å gjøre opp om bronsen i det nordiske mesterskapet. Danmark var nok av mange forhåndstippet som favoritter, og startet bra med å sette inn kampens første touchdown. Deretter tok tok Norge over kommandoen. Og til tross for 3 annullerte touchdowns så vant Norge til slutt 35-12.

1814’s er veldig stolte av å ha representert Norge under mesterskapet med 2 trenere og 5 spillere. Fra venstre Stian Skøien Braaten, Jonathan Olsen, Simen Julseth Bråten, Markus Sætereng, Martin Horvil Haugerud, Raymond Myhrer og Kristoffer Ceballos.


1814’s er også veldig stolte av de to Starfighterspillerne som var med på U19 landslaget, Herman Østengen og André Hafstad Busch. Begge disse har vært på utlån til 1814’s denne sesongen.

PS: Sverige vant gullet med en solid laginnsats etter å ha slått Finland 27-12.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email