U19 landslaget med en overbevisende seier i England

Norges U 19 landslag vant 12 – 30 på bortebane mot England i EM-kvalifiseringen

Med en historisk seier over England er Norge nå kvalifisert til EM i Italia til sommeren. Sammen med det Norske U19 laget er også Italia, Frankrike, Østerrike, Sverige og Danmark kvalifisert. To land til skal være med i EM, og i begynnelsen på mai vet vi om det er Nederland, Spania, Finland eller Russland som tar de siste plassene.

Det Norske U19 landslaget med trenere. Foto: Amerikansk Fotball Norges facebooksider.

1814’s var representert med Raymond Myhrer (1 – WR/QB), Jonathan Olsen (46 – DB), Markus Sætereng (55 – LB) og Martin Haugerud (61- OL). I tillegg var det spillere fra Kongsvinger Fortress (Benjamin Sweetlove 43-DB) og Lillestrøm Starfighters (Andre H. Busch 24-RB, Herman Østengen 45-DB og Kasper Dysterud 48-DB) med på laget. Lillestrøm og Kongsvinger har ikke U19 lag i 2019, og disse 4 spillerne samt flere andre fra samme klubb blir derfor å finne på 1814’s U19 laq til høsten. Av landslagstrenerene var 1814’s representert med Kris Ceballos og Stian S. Braaten.

Gratulerer alle spillere med flott innsats, og stor takk til trenere og støtteapparat i Lillestrøm, Kongsvinger og 1814’s som har vært med å utvikle disse talentene.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email