Film og bilder fra helgens 1814’s kamper

For de som er interesserte i Amerikansk Fotball, og spesielt 1814’s og kampene våre, har det vært litt omtale på nettet som kan være av interesse for våre følgere.

1814’s mot Vålerenga Trolls. Foto fra Amerikansk Fotball Norges facebookside

Amerikansk Fotball Norge har en facebook side hvor du kan finne resultater, film og bilder fra kampene som har blitt spilt. På facebook siden finner du bla. filmklipp og bilder fra eliteseriekampen mellom 1814’s og Trolls. I tillegg spilte 1814’s U17 lag en meget jevn og spennende kamp mot Oslo Vikings på Vilberg dagen etter oppgjøret med Trolls. Bilder fra denne kampen har forbundet lagt ut her:  > her <

 

AMSportsTV er en internettbasert mediekanal for Amerikansk Fotball i Norge. AMsportsTV streamer kamper, og legger ut highlights videoer fra ulike kamper på sin facebookside og sin YouTube kanal. Her kan du finne film fra de fleste aldersgrupper med highlights fra U13 turneringer til Eliteserie kamper. Sist helg livestreamet AMSportsTV kampen mellom 1814’s og Trolls, og her er highlightsvideo fra kampen:

 

Eidsvoll Ullensaker Blad har vært en god støttespiller til Eidsvoll 1814’s i mange år, og i papirutgaven samt digital versjon kan du finne kampreferater og lignende. Sist helg var de på Vilberg og dekket oppgjøret mellom Eidsvoll 1814’s og Vålerenga Trolls.

Hvis du vil lese mer om Eliteseriekampen mot Trolls forrige helg kan du besøke Eidsvoll Ullensaker Blad > her <

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email