Hårfin seier på Frogner

Det var en meget god kamp som ble spilt mellom to gode lag.

1814’s startet best og ledet ved pause

1814’s started best i første omgangen med 2 TD og full pott på ekstrapoengene, og hadde 16 poeng ved pause. Vålerenga Trolls klarte bare å sette en TD, men uten  ekstrapoeng hadde de bare 6 poeng da omgangen var over. Etter pausen dro 1814’s til med nok en TD, men bommet på ekstrapoenget. 1814’s hadde nå det som kunne se ut som en komfortabel 22-6 ledelse, men i Amerikansk fotball er det ikke over for fløyta går etter 4q. Vålerenga Trolls satte inn en vannvittig sluttspurt og fikk inn en TD med ekstrapoeng og nerven var igjen tent i kampen på stillingen 22-14. Like etter klarte de å sette enda en TD, men på grunn av tapt ekstrapoeng sto stillingen 22-20. Trolls jaget en ny TD i sluttminuttet, men 1814’s klarte å¨demme opp, og stillingen ble til slutt  22-20 i Eidsvoll sin favør.

Jublende Eidsvoll spillere da seiren var et faktum

Bursdagsbarnet HC Michael Hall var godt fornøyd etter kampen -“Was a great game for both teams! The 1814 offensive line had great blocks all day and the running backs from Eidsvoll did well to find the holes the oline created. Defensively the 1814 defense made big stops and forced two fumbles and even a interception by the Dline. Overall it was a great day for the 1814’s with a win 22-20.”

At det er meget jevnt mellom de tre lagene på toppen av tabellen er det ingen tvil om. Da Vikings spilte mot Trolls sist helg klarte de å vinne med 2 poeng da sluttresultatet ble 12-10, og mot 1814’s vant Vikings som kjent med 41 poeng mot våre 40. Dette viser bare hvor viktig det er å sette alle ekstrapoeng.

I skrivende stund leder Vikings U17 serien med 6 poeng. Trolls og 1814’s har 4 poeng, men 1814’s har fortsatt en kamp igjen og Trolls er ferdige i seriespillet og kan begynne å forberede troppene på NM sluttspillet.

Neste kamp går i pinsen og da møter vi Sand Falcons på Bøn. Slaget om Romeriket vil bli en forrykende avslutning i U17 serien!

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email