U19 sikret andreplass i serien

Med seier over Åsane Seahawks ville 1814’s være sikret andreplass i U19 serien, og da også få semifinale i NM på hjemmebane.

1814’s reiste til Bergen uten QB Raymond Myhrer som var på militærøvelse. Men med en friskmeldt Benjamin Sweetlove samt Elias Aune og Derim Bujupi som QB-vikarer hadde 1814’s et offence som virkelig viste seg frem.

Elias Aune var en av de tre quarterbackene som 1814’s benyttet i Bergen.

1814’s fikk første TD og gikk opp i en 0-7 ledelse. Bergenserne svarte raskt og fikk 6 poeng. 1814’s leverte også godt og tøft defensivt spill, og etter sin første TD klarte ikke Seahawks å produsere poeng. Før pause hadde 1814’s økt ledelsen til 6-20 etter TD av Derim Bujupi, Benjamin Sweetlove, Fredrik Brenna samt et fieldgoal av Sondre Bøyeie.
I andre omgangen fortsatte 1814’s sitt gode spill og satte nye TD med Elias Aune, Tobias Sweetlove, Benajmin Sweetlove og Jonathan Olsen. Det ble etter hvert løpende klokke, og siste quarter gikk veldig fort. Sluttresultatet ble 6-50

-” Great game, well played by the 1814’s to seal 2nd place and a home playoff game.” sa Michael Hall etter matchen. -“We played tough defense and a dominating offense. We are ready to move to the playoffs “

Headcoach 1814’s Michael Hall

U19 spillerne har nå nesten 4 uker på seg til å forberede seg på semifinale sluttspillet den 26 oktober. Semifinalen vil sannsynligvis gå på kunstgressbanen på Vilberg, men vi kommer tilbake til dette så fort motstander-lag og tidspunkt er avklart.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email