1814’s coach på Nordic Girls Camp i Finland

1814’s coach Jenny Widding ble invitert av det Svenske Amerikanske Fotballforbundet (SAFF) til å representere de svenske trenerene på årets Nordic Girls Camp.

I dag, på kvinnedagen 8 mars, ble “Nordic Girls Camp 4” avsluttet i Finland. Dette er andre gangen IFAF arrangerer campen i Finland. Nordic Girls Camp er en camp for nordiske jenter i alderen 12-19 år som ønsker å utvikle fotball ferdighetene, og å få nye venner med samme interesse.

Jenny Widding (nr 2 fra venstre) sammen med det Svenske trenerteamet

1814’s coach Jenny Widding kommer fra Sverige, og har spilt for damelaget til Carlstad Crusaders. Da det svenske forbundet begynte å lete etter aktuelle trenere til NGC4, ble Jenny kontaktet.

-“Dette var min andre gang som coach på NGC ” forteller hun. -“Det er utrolig morsomt å se utviklingen, gleden og energien hos jentene til tross for intensivt skjema.”

Dagene har bestått av treninger, møter og forelesninger fra morgen til kveld. NGC ble avsluttet med en scrimmage som for noen spillere var første gang i kampsituasjon.

Jenny har i mange år vært en av ildsjelene i ungdomsarbeidet til 1814’s. -“Vi har flere tøffe jenter fra PeeWee til U17 på 1814’s, men vi ønsker flere i klubben! Har du lyst til å prøve Amerikansk Fotball er du hjertelig velkommen på våre treninger

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email