Ny head coach 1814´s

NY HC OG TRENERTEAM FOR 2022

Vi vil herved presentere trenerteamet for senior 2022 sesongen.

Da HC for sesongen 2021 Kris Ceballos  informerte styret om at han av private årsaker  måtte ta en pause, valgte vi igjen å se i egne rekker.

På lang sikt mener vi også at videreutvikling av egne spillere og trenere vil gagne klubben best.

LEIF OSKAR LINDVIK tar derfor over rollen som HC for 2022
Leif er 32 år og kommer fra Torvika i Romsdalen. Han er utdannet lektor i historie og kroppsøving samt bevegelsesvitenskap.

Han begynte å spille Amerikansk Fotball på Nidaros Domers i 2009. Han hadde også treneransvar for O-line. Leif var også innom landslaget i 2015. Seks år seinere flyttet han til Eidsvoll hvor han har vært spiller siden.

1814`s har hatt stor glede av hans kunnskap som spiller og tror han med teamet kan skape ett bra lag.

JENNY WIDDING går inn i rollen som Assistant HC
Jenny har spilt fotball på høyt nivå til hun var 18, og trente med gutta. Hun har spilt for Carlstad Crusaders og Vålerenga Trolls. Hun har gått hele trenerløypa med vanlig fotball, samt høyskolekurs i muskelutvikling og styrketrening for ungdom. Jenny har vært Coach på Nordic Girls Camp i tre år, samt deltatt som trener på Europes Elite i 2019. I 2015 begynte hun som Peewee Coach på Eidsvoll, og er i dag trener på alle junior nivå samt senior.

JØRGEN ALNÆS blir DC
30 åringen er ett godt kjent fjes i sporten og flere har nok «møtt» #92 på banen. Han startet som junior spiller på Eidsvoll i 2006 og var på U19 landslaget i 2009 og senior i 2015. Jørgen er primært D-line hvor han også var på All Star laget i 2016.  Vi mener Jørgen sin «verktøykasse» vil styrke spillere og trenerteamet.

DUSTIN HAWKE WILLINGHAM  38 år, tar rollen som OC
Dustin er vel kjent i Norge som spiller både på Nidaros Domers og Oslo Vikings. Han var 1814`s QB også i 2021. Med en karriere fra USA og store deler av Europa både som spiller og trener, vil han ha mye å bidra med til vårt Offence.

Vi gleder oss til 2022 som er utvidet med Scandinavian Cup og ønsker alle lykke til.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email