U19: Seier i lokalderby

Bøn Stadion/Eidsvoll: Jessheimlaget Sand Falcons viste at de ikke kom til Eidsvoll for å tape, men måtte se seg slått med en touchdown da kampen var over.

Selv om Eidsvoll fikk første touchdown etter 14 sekunder spill, var det Sand Falcons som tok over kommandoen og ledet 13-14 en lang periode under første quarter. Matchen var veldig jevn og tøff, men 1814’s klarte etter hvert å komme mer inn i kampen. Ved pause hadde våre U19 spillere sikret seg en 20-14 ledelse.

Sand Falcons ga aldri opp, og er et lag med mange talenter og landslagsspiller som kjemper helt til siste sekund. Da det gjenstod 50 sekunder reduserte Falcons nok en gang og stillingen var da 34-28. Det ble også sluttresultatet, og vi kan bare gratulere våre krigere i 1814’s som sto på og sikret seieren til slutt.

Headcoach Michael Hall syntes det var en stor kamp av begge lag. -«Great battle on both sides of the ball. Eidsvoll played a very hard and solid game. Happy with the result but we look to improve and get prepared for our next opponent»

Neste kamp for U19 går i Bergen mot Åsane Seahawks 28 september.