1814’s belønner spillere som vil bli dommere

For å stimulere til økt vekst blant amerikansk fotball dommere i Norge ønsker 1814’s å belønne egne spillere som ønsker å dømme. Fra og med 2020 sesongen vil våre spillere som også dømmer slippe å betale treningsavgiften.

Hver eneste helg på våren og høsten spilles det flere kamper i Amerikansk Fotball. Hver av kampene krever minimum 5 dommere, slik at det er en enorm jobb å skaffe nok dommere til alle kampene. Alle klubbene er pålagt å stille med et visst antall dommere avhengig av hvor mange lag de har påmeldt i seriespill. For 1814’s del må vi da stille med 4 dommere for Eliteserielaget og 2 dommere for U17 laget.

Dommeropplæringen starter i februar, og vi søker flere som kunne tenke seg å dømme. Eidsvoll 1814’s står for alle kostnader tilknyttet obligatoriske kurs, og hvis du er spiller i 1814’s vil du slippe å betale treningsavgiften for 2020.

Som Dommer får du betalt for hver kamp du dømmer, og du vil også kunne reise rundt i Norge (Trondheim, Bergen, Tromsø, Ålesund osv) om det er ønskelig. Hvis du ikke ønsker å reise, er det mange lokale kamper på østlandet.

Kontakt 1814’s dommeransvarlig om dette er noe som kunne passet deg:
E-post: Ceballos1989(at)gmail.com evt telefon: 97 00 11 36

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email