1814’s coach på Nordic Girls Camp

På kvinnedagen, 8 mars 2019, går startskuddet for den tredje «Nordic Girls Camp» i Amerikansk fotball. Arrangementet går i Malmö i Sverige, og vi i 1814’s er veldig stolte over at vår egen coach Jenny er en av de to norske trenerne som representerer Norge.

Trenerstaben på Nordic Girls Camp. (Foto: facebook)

 

Nordic Girls Camp er for jenter i alderen 12 til 20, og passer like godt for nybegynnere som for den erfarne spilleren da nivået blir tilpasset den enkelte. Spillerne som deltar kommer fra Sverige, Norge og Finland. Dette er et gjentakende arrangement som blir arrangert i de ulike landene med jevne mellomrom. Campen er en fantastisk mulighet for jenter som er interessert i Amerikansk Fotball til å utvikle både fotballegenskaper samt få seg venner med samme interesse.

Coach og eier av Minnesota Vixen, Laura Brown (Foto: facebook)

 

Nordic Girls Camp får i år også besøk fra USA av coach og eier av klubben «Minnesota Vixen«, Laura Brown. Les mer om henne og oppholdet i Sverige her

Du kan også finne mer informasjon om Nordic Girls camp på deres facebook sider.

 

I 1814’s er vi veldig stolte over å ha flere damer i en ellers veldig mannsdominert sport. I tillegg til kvinnelig trener, har vi også kvinnelig sportslig leder, dommer, samt flere styremedlemmer. Vi har for tiden noen spillende jenter på ungdomslagene, men vi ønsker oss flere jentespillere. På sikt klarer vi kanskje stille vårt eget damelag? Amerikansk Fotball er en idrett for alle, og vi arbeider for tiden med å arrangere en «Prøve på Amerikansk Fotball dag» kun for jenter denne våren.  Vi kommer tilbake med informasjon om dette snart.

Til alle jenter der ute, gratulerer med dagen og stå på videre! #bebadasseveryday

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email