1814’s røk ut av Scandinavian Cup

Med et 26-0 tap i bortekampen mot Carlstad Crusaders var det en tøff oppgave som ventet 1814’s i returoppgjøret som gikk på Vilberg 13 mai. Crusaders kom til Eidsvoll med stor selvtillit etter den forrige seieren, og hadde også nylig spilt en jevn kamp mot regjerende svenske og skandinaviske mestere i Stockholm Mean Machines.

Kampen startet dessverre tungt for 1814’s, da Crusaders tidlig klarte å skaffe seg en 0-6 ledelse. Når i tillegg Crusaders sitt defense gjorde en veldig sterk jobb, ble det vanskelig for 1814’s å utligne. Men Eidsvoll vet også hvordan man skal forsvare seg, og igjen leverte 1814’s sitt defense en knallgod prestasjon hvor bortelaget slet med å trenge gjennom.

Da første omgang var over, ble det reprise på uværet som møtte disse to lagene i det forrige oppgjøret. Torden og lyn gjorde at dommerne måtte utsette andre omgang med en halv time.

Kampen endte til slutt 0-13 til bortelaget, som sammenlagt vant 39-0. Carlstad Crusaders skal møte Örebro Black Knights i finalen. Örebro kvalifiserte seg til finalen etter en sammenlagtseier på 58-20 mot Oslo Vikings.

Selv om begge kampene mot Crusaders endte med tap, kan man være meget optimistiske med tanke på den Norske serien som nå endelig starter for 1814’s. Det som har blitt levert på banen i disse to kampene viser at laget har en enorm stå-på-vilje og leverer solid defensivt spill mot en veldig sterk motstander. Vi gleder oss masse til fortsettelsen…