1814’s seier i årets første U19 kamp

Kollektivt bra fotball fra våre U19 spillere under hele kampen ble belønnet med seier over meget dyktige Vålerenga spillere.

Det var to lag med flere klassespillere som kjenner hverandre godt fra både landslagssamlinger og tidligere ungdomskamper som møttes på Bøn i vår første U19 seriekamp for sesongen. Nivået på spillet var meget høyt, og det var helt jevnt mellom to veldig gode lag.

Vålerenga ledet 6-13 da dommeren blåste av ved pause, men det gikk bare 12 sekunder av andre omgang før Eidsvoll gikk opp i 14-13 ledelse med touchdown fra Herman Østengen. Østengen er en av Lillestrøm Starfighters spillerne som spiller med 1814’s under høstsesongen. Eidsvoll fortsatte å øke og da det gjenstod 8 sekunder av kampen ledet 1814’s 25-13. Vålerenga Trolls nektet å gi opp, og kjempet inn kampens siste touchdown i det kampklokka tikket ned til 0 sekunder. Sluttresultatet ble 25-19.

Hovedtrener Michael Hall var strålende fornøyd med alle 1814’s spillerene etter kampen: -» Amazing played game from start to finish. Great fight put up from the trolls. The 1814’s played solid football on all 3 phases of the game and came out victorious. Very proud of how my guys competed today and look for them to keep improving «