1814’s Senior Elite fortsatt ubeseiret

1814’s fortsetter den fantastiske vårsesongen i Amerikansk Fotballs Eliteserie. Topper tabellen sammen med Oslo Vikings etter halvspilt sesong.

Solen tittet frem rett før kampstart og det forespeilte regnværet glimret med sitt fravær. Slaget mot Kristiansand Gladiators ble til en festaften for publikum som hadde møtt opp på Bøn Stadion. Det var Eidsvoll som startet best og hadde en klar 21 – 7 ledelse ved half time. Frem til pausen hadde O-line spilt brutalt bra, og igjen var 1814’s spiller nummer 11 Arne August Skovseth Søgaard kongen på banen. Etter pause økte 1814’s med ytterligere 7 poeng, men så kom det en liten down periode hvor Gladiators tok mer og mer over spillet. Idet det gjenstod 10 minutter av kampen hadde Gladiators spist opp nesten hele forspranget til grunnlovs-bygda, og stillingen sto 28-26. Publikum og 1814’s spillerne våknet nå for alvor, og etter dette var det bare 1814’s som fikk det til på banen. 3 kjappe touchdowns med full pott på ekstrapoeng sikret 1814’s en fin 49-26 seier. Seieren var en kollektiv lag-seier, og når Eidsvoll maskineriet er så velsmurt som det var store deler av denne kampen er det vanskelig å få stoppet 1814’s.

#11 på 1814’s Arne August – Arkivbilde fra EUB

Spillende HC, Michael Hall var godt fornøyd etter kampen. -«Great day for the 1814’s. Offensive made a few mistakes but kept the ball moving against the Glads. Defensively we made some big stops in the 4th to allow our offense to gain a comfortable lead and win the game for us. Special teams wise the 1814’s executed well and made big plays. Luckily the rain held off for most of the game and the 1814’s move to 3-0»

Dette er den andre hjemmekampen fra 1814’s som ble streamet av AMsportsTV. Kampen ligger tilgjengelig på deres Facebooksider, og du kan klikke her for å se den.

Med seieren i dag er 1814’s ubeseiret i årets eliteserie. Det eneste laget vi ikke har prøvd oss mot er Oslo Vikings, som heller ikke har tapt i år. Neste elite kamp er nettopp mot Oslo Vikings, og vi ser for oss enda en jevn og spennende kamp.