Priser til 1814’s spillere under Europes Elite Level Up Camp Series

Europes Elite er et firma som har spesialisert seg på å arrangere Amerikansk fotball camper hvor man som spiller kan utvikle sine ferdigheter innen Amerikansk Fotball. Det er også en plattform for ungdommer i Europa som ønsker å bli oppdaget av Amerikanske High Schools og Colleges, samt et springbrett ut til Europeiske klubber for de som ønsker det.

De to siste årene har dette tilbudet vært veldig populært blant 1814’s spillerne, og mange av våre ungdommer har deltatt tidligere. I år var flere av våre spillere på Level Up camps i Østerrike og nå senest i Oslo.

På Europes Elite Level Up camp i Wien gjorde særlig vår egen linjespiller Lasse Gundersen seg bemerket der han på campens siste dag ble tildelt prisen «Most Valued Player OL» prisen.

I Oslo ble det arrangert en skill camp på Norges Idrettshøyskole der bla 1814’s headcoach Michael Hall og coach Jenny Widding var med i trenerstaben. Også her gjorde en 1814’s spiller seg bemerket. Magnus Engebretsen fikk prisen MVP under avslutningen på campen.

Fotograf Espen Solli var til stedet på campen og tok mange fine bilder fra helgen. Du kan finne bildene her: Europes Elite Level Up Camp 16-18 august

Hvis du besøker hjemmesiden til Europes Elite vil du bla finne en artikkel som handler om vår U17 Quarterback Haavard Wenger som i år studerer i USA. Du kan lese hva de skriver om Haavard her: https://europeselite.com/2019/07/haavard-nodtvedt-wenger-511-165-lbs-norway-qb/

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email