Flere 1814s spillere på Europe’s Elite’s Summer Camp 2018


Foto fra Michael Hall’s instagram

Europe’s Elite arrangerte i sommer «Level Up Summer Camp» i Wien/Østerrike. Eidsvoll 1814’s egen head coach, Michael Hall, var en av trenerene sammen med tidligere NFL trenere/spillere og NCAA trenere. Hele 8 spillere fra ungdomslagene til 1814’s var representert på en camp med ca 350 deltagere fra 27 land.

-«It was a great camp and lot’s of fun, and the guys learned alot!» forteller headcoach Michael Hall etter campen. Deltagerne hadde et aktivt program, hvor de første startet med frokosten kl 06:30. Resten av dagen gikk til møter, foredrag, treninger og spisepauser. Det var også satt av litt fritid på kvelden som deltagerne fritt kunne disponere frem til det skulle være rolig på rommene ved 22:00 tiden.


1814’s deltagere på «Level Up Summer Camp» i Wien: Lasse Gundersen, Wilhelm Arnes Domaas, Per Gaarden, Markus Sætereng, Martin Horvli Haugerud, Raymond Myhrer, Haavard Nødtvedt Wenger og Eirik Nordahl Lystad

U15 spiller, Lasse Gundersen var strålende fornøyd med campen. Han syntes det var en veldig morsom Camp, med veldig gode trenere. -«Det beste var at det var så mange treninger» fortalte han da han kom hjem fra Wien. -«Jeg vil anbefale alle som liker Amerikansk Fotball å melde seg på campen neste gang» anbefalte han.

 

U19 spiller og trener for 1814’s U13 lag, Raymond Myhrer, var også meget fornøyd med oppholdet. Han fortalte at det var veldig mange store navn på trenersiden, og at han hadde lært mye som han kunne ta med seg som ungdomstrener og lære bort til våre ungdommer.


Martin og Haavard med prisen som «Most Valuable Player»

U17 spillerne Martin Haugerud og Haavard Wenger fikk prisen som Most Valuable Player Lineman og Most Valueable Player Quarterback. -«Dette var det største jeg noen sinne har oppnådd» fortalte Martin etter å ha fått prisen. -«Det å bli kalt «Most Valueable Player» av 15+ offensive linjemenn betyr veldig mye. Disse gutta var veldig gode og det var stor konkurranse om prisen. Jeg trodde aldri jeg skulle vinne den, men jeg gjorde det, og er evig takknemlig for det». I likhet med Lasse og Raymond var også Martin meget fornøyd med campen. -«Jeg lærte mye nytt, og fikk sett ting fra et litt annet perspektiv. Spesielt fotballforståelsen ble bedre, og jeg ble mye bedre på å downblocke og å pulle. Jeg fikk også høre hva jeg trenger for å bli bedre, noe jeg planlegger å jobbe med nå i off season»

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email