Glitrende lagspill av begge ungdomslagene til Eidsvoll 1814’s

Søndag 16 september var både U15 og U19 i aksjon. U19 spilte mot Kristiansand Gladiators på Bøn Stadion, mens U15 laget hadde dratt til Frogner Stadion for å møte Vålerenga Trolls.

På Frogner møttes to lag som kjenner hverandre svært godt med mange tidligere U13 spillere som har delt gleder og erfaringer på treningscamper det siste året. Trolls tok ledelsen tidlig med en touchdown, men da de skulle sette ekstrapoenget klarte Amund Engebretsen å ta ballen fra en uheldig Trolls spiller og løp over hele banen og fikk krysse Trolls mållinje uten å bli forstyrret. Etter dette var det 1814’s som dominerte, og ved pause hadde U15 spillerne sikret seg en komfortabel 6-23 ledelse. Etter pausen våknet Trolls og de greide å sette noen touchdowns, men 1814s spilte godt så resultet ble seier til våre gutter og jenter 24-31.

Hjemme på Bøn Stadion var det et ubeseiret hjemmelag som tok imot gladiatorene. Sørlendingene hadde store problemer med å stå imot 1814’s løpespill, hvor bla. Andre Busch nok en gang gjorde en brutal jobb. Busch ble forøvrig kåret til MVP på 1814’s for innsatsen. Markus Sætereng hadde også en god kamp med flere gode taklinger og sacks. Vi vil også fremheve at Sverre Baraas-Klungseth også hadde flere gode taklinger og en punt blokk som bla. resulterte i at Herman Østengen løp inn en touchdown. Raymond Myhrer og Espen Opheim Waage  løp også inn touchdowns. Kampen endte til slutt 32-6 i 1814’s favør, en solid lagseier og godt samarbeide i alle ledd.

1814’s vil også sende en stor takk til Oline-coach for den italienske førstedivisjonsklubben Lazio Ducks , John Lisella, som har vært på besøk hos oss denne uken og jobbet med våre linjespillere. John avsluttet sitt besøk med kampen mot Gladiators. Vi setter stor pris på å få besøk av en så kompentent coach, og takker for besøket, ønsker god tur hjem til Roma og velkommen tilbake ved en senere anledning.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email