Gullmedalje til 1814’s coach i SM-Finalen i Sverige

Mens elitelaget til 1814’s kjempet i NM Finalen på Frogner Stadion spilte en av våre coacher SM Finale i Borås med damelaget til Carlstad Crusaders


Jenny Widding er coach på både PeeWee, Ungdomslagene og Elitelaget til 1814’s. I fjor var hun spiller på damelaget til Vålerenga Trolls som er den eneste klubben som har et helt damelag i vårt distrikt. I år har hun hatt spiller-kontrakt med svenske Carlstad Crusaders, og har pendlet mellom Eidsvoll og Karlstad for å trene og spille kamper med damelaget til Karlstad.

Spiller nr. 35 på Carlstad Crusaders Damer, Jenny Widding

All tid og trening som hun har brukt i Sverige har nå gitt belønning til vår coach. Samtidig som elitelaget kjempet på Frogner stadion hadde Jenny sin siste kamp for sesongen med Carlstad Crusaders: SM Finale i Borås/Sverige

Carlstad Crusaders møtte Örebro Black Knights i finalen. Det var to fysisk sterke lag som kriget mye på midtbanen, og ved pause sto det 8-8. Etter pausen brukte Crusaders 30 sekunder på å sette en touchdown, og stillingen 14-8 holdt gjennom resten av kampen.

1814’s coach Jenny Widding kunne sammen med Dayany Duarte (Utlån fra VIF Trolls Damer) løfte pokalen etter seieren over Örebro Black Knights.

På vegne av hele 1814’s familien gratulerer vi vår coach med gullmedaljen i Sverige.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email