Kjempet om seieren frem til sluttminuttene

1814’s spilte i dag U19 finalen i NM mot serievinneren Oslo Vikings på den nye banen i Tønsberg. Vikings startet best, men 1814’s kjempet hardt og gjorde det spennende helt til sluttminuttene.

I første omgangen hadde ikke Eidsvoll marginene på sin side, fikk en del flagg mot seg samtidig som Vikings lyktes med lange kast som ga de en komfortabel 22-3 ledelse ved pause. Men er det en ting som 1814’s virkelig har vist denne sesongen, er det at spillerne aldri gir opp, og fortsetter å kjempe til tross for motgang. NM Finalen var ikke noe unntak, og 1814’s reduserte etter hvert ledelsen til Vikings, slik at de bare ledet med 6 poeng. Dessverre for 1814’s klarte Oslolaget å sette inn den avgjørende touchdown når det gjenstod få minutter av siste omgang, og sluttresultatet ble 36-24.

-» Great day for football in Norway. Close game on both sides but unfortunately Eidsvoll came on in second. Great season by the 1814’s » oppsummerte headcoach Michael Hall etter kampen.