Mange 1814’s spillere på plass i U19 EM i Italia

I kveld spiller Norges U19 landslag sin første kamp i EM 2019 mot storfavoritten Sverige. 1814’s supportere vil nok kjenne igjen flere av navnene på både spillere og trenere.

Kaptein og Quarterback på det norske landslaget er 1814’s spiller Raymond Myhrer. Med seg fra 1814’s har han (LB) Marcus Sætereng, (DB) Jonathan Olsen, og (LB) Elias Aune. I tillegg er brødrene (WR) Tobias og (DB) Benjamin Sweetlove som i år har vært på utlån fra Kongsvinger Fortress til 1814s Elite lag med til Italia. Vi må heller ikke glemme de to spillerene fra vårt samarbeidslag Lillestrøm Starfighters som har spilt både U19 og Elite kamper med 1814’s siste sesongen: (RB) Andre H. Busch og (DB) Herman Østengen. I staben til landslaget er WR coach Stian Braaten og LB Coach Kris Ceballos som til daglig spiller på vårt elite lag og trener våre ungdommer.

1814’s trenere Kris Ceballos og Stian Skøien Braaten under åpningsseremonien i Italia
(Foto Monica Audoglio fra forbundets Facebooksider)

Raymond Myhrer ble intervjuet av forbundet på deres Facebook sider tidligere i dag, og fortalte at han følte at laget begynner å bli godt sammenkjørt og ikke minst defense er i rute før kveldens kamp. Du kan se intervjuet med Raymond her: Amerikansk Fotball Norges Facebooksider

Quarterback og Kaptein på landslaget, Raymond Myhrer

Vårt U19 landslag overrasket mange da de slo Team Great Britain i kvalifiseringen, samt da de også tok bronse medalje i U19 Nordisk mesterskap i 2018 mot Team Denmark (35-12).

Det er ingen tvil om at det er motstander Sverige som er stor favoritt i kveldens oppgjør. Sverige sikret seg fjerdeplassen i VM etter et tap mot USA i fjor, og vant det nordiske mesterskapet. Naboene i øst er rangert som nummer 1 av de de 8 lagene som er med i EM sluttspillet. Norge er på åttendeplass og nederst på rangeringen.

1814’s spiller Markus Sætereng (med flagget) under åpningsseremonien.
(Foto Monica Audoglio fra forbundets Facebooksider)

Sist vi møtte Sverige var i det nordiske mesterskapet, hvor Sverige vant 38-0. Underdog-stempel til tross, vi er likevell optimister før kveldens kamp, og ønsker spillere fra 1814’s resten av Team Norway lykke til.

Kampen streames fra kl. 21:00 og du kan se den på youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=-5jEic7fO8U

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email