Måtte slite for poengene på Bøn

U15 laget til 1814’s tok i dag imot Oslo Vikings på Bøn Stadion, i et oppgjør som ble ekstremt jevnt.

Oslo Vikings lå på fjerdeplass i årets U15 liga før kampen startet

Oslo Vikings spilte i dag sin siste kamp i årets U15 serie, og kom til Bøn med 1 seier og 2 tap i bagasjen. 1814’s hadde bare spilt to kamper og vunnet begge disse med så god margin at mange hadde forhåndstippet Eidsvoll som favoritter. Men for alle de som trodde at kampen mot Oslolaget skulle bli en «walk in the park», viste Vikingene raskt at de ikke hadde tenkt å tape kampen. Eidsvoll startet med kampens første touchdown og fikk begge ekstrapoengene. Vikings svarte umiddelbart og få sekunder etterpå satte de inn sin første touchdown, men de klarte ikke å hanke inn ekstrapoengene. Eidsvoll kjørte på etter reduseringen, og klarte med hard jobbing å øke til en 22-6 ledelse. En ledelse på 16 poeng i Amerikansk fotball er langt fra noen komfortable ledelse, og Vikings viste hvor fort det kan snu da de satte inn enda en tocuhdown før pause og reduserte 1814’s ledelse til 22-13.

Begge lagene kjempet hardt for å vinne

Etter pausen var det hjemmelaget som hadde kommandoen. 1814’s hadde ballen i angrep nesten hele tredje quarter, men klarte ikke omsette dominansen i poeng. Til tross for at 1814’s var nede ved Vikings endzone, så klarte Oslolaget til slutt å kapre ballen og sette inn enda en touchdown slik at ledelsen ble redusert til 22-19. Dette resultatet holdt seg gjennom de siste minuttene og Eidsvoll kunne til slutt slippe jubelen løs.

Headcoach Michael Hall var veldig stolt over spillerene sine etter seieren.
Great team win for the 1814’s! Couldn’t be more proud how they competed and continued to be undefeated. One more game to go to win it all»

Neste kamp går på bortebane mot et annet rutinert og talentfullt ungdomslag fra Oslo, Vålerenga Trolls. 13 oktober kl. 14:00 på Frogner Stadion skal våre dyktige ungdommer kjempe om gullet i årets U15 liga. Vi gleder oss masse og skal bruke de neste to ukene til å forberede oss godt.