Nok en respektabel pris til 1814’s spiller i USA

Martin Haugerud, som har gjort stor suksess både for 1814’s og det norske landslaget i Amerikansk Fotball fikk nylig en pris i USA. Martin, som i år studerer i USA, ble tildelt «All Conference Center» for «NCISAA-Western.».

Martin Haugerud (til venstre) sammen med lagkamerat Dominik Sojat.

Skolen som Martin går på, Rabun Gap-Nacoochee School, ligger i Georgia og er en privatskole med elever fra 50 land og 15 stater.

Laget hans, Rabun-Gap Eagles, har hatt en meget solid 8-3 sesong. Med sitt nye lag , har Martin virkelig fått vist seg frem som Center og utviklet seg mye. Prisen som Martin vant er en pris som tildeles den som er best i sin posisjon blant conferencen. Martin ble med andre ord kåret til beste Center.

Spiller nr #63, Martin Haugerud, center på Rabun Gap Eagles.

Sammenlignet med Norsk nivå, så er nivået høyere og treningene mer intense» forteller Martin. -«Alle ønsker å spille, så det er mye kamp om å få starte«. Martin har forøvrig planer om å ta flere år i USA. -«Jeg skal være i USA både 2019-2020 og 2020-2021 sesongen. Jeg får derfor ikke vært med så mye med 1814’s neste år. Jeg rekker noen kamper med senior på våren, men ikke noen med U19

Vi gratulerer Martin med prisen, og vi gleder oss til å se ham i aksjon med våre senior spillere neste år.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email