Seier på hjemmebane for U17

Etter en overbevisende seier i Kristiansand sist helg, var samarbeidslaget til Eidsvoll og Lillestrøm klare favoritter da de møtte Vålerenga Trolls i vårsolen på Sten Tærud i dag.

Ungdommene fra Trolls slet mot Oslo Vikings i sin forrige kamp, og det var før kampen knyttet spenning til om Vålerenga coachene hadde klart å gjøre de nødvendige korrigeringene til dagens kamp.

1814’s/Starfighters startet like brutalt som de gjorde sist helg. Hjemmelaget brukte bare 4 spill på å sette første TD med godkjent ekstrapoeng og 8-0 ledelse. Med godt forsvarsspill da Trolls hadde ballen, tok 1814’s/Starfighters over spillet uten at Trolls klarte å produsere en eneste first down. Igjen slo hjemmelaget nådeløst til i angrep, og det tok ikke mange minuttene før ledelsen hadde økt til 16-0. 1814’s/Starfighters var klart det sterkeste laget og innen 1q var over var ledelsen hele 23-0.

Oslolaget klarte heller ikke å få til mye i 2q. 1814’s/Starfighters fortsatte presset, og hadde etter hvert økt ledelsen til 37-0 . Med denne ledelsen ble det løpende klokke da det gjensto ca 4,5 minutter av 2q (Mercy rule).

Klokken gikk da fryktelig fort for Trolls, men de klarte aldri å slå tilbake. 1814’s/Starfighters klarte heller ikke å produsere flere poeng i den siste omgangen, men vant fortjent og sluttresultatet ble 37-0

Kampen ble streamet av AMSport TV, og hvis du ønsker å se den finner du link til den her: