Sesongen er i gang!

På lørdag går startskuddet for 1814’s! Bortekamp mot Carlstad Crusaders i Scandinavian Cup.

Scandinavian Cup er i gang for våre seniorspillere, og første kamp i turneringen er bortekamp mot et av Sveriges beste lag: Carlstad Crusaders

Scandinavian Cup er en ny cup som startet i 2022. Her deltok lag fra Skandinavia for å gjør opp om tittelen som Skandinaviske Mestere. I fjor var det Stockholmslaget Mean Machines som til slutt ble kronet til mestere.

I denne sesongen er det fire lag fra Norge og Sverige som skal gjøre opp om tittelen som Skandinaviske mestere: Eidsvoll 1814’s, Oslo Vikings, Örebro Black Knights og Carsltad Crusaders. Örebro Black Knights er nye i dette selskapet, mens de andre deltagende lagene var også med i 2022. 

I Scandinavian Cup skal alle lag spille en hjemme og en bortekamp hvor de to beste lagene går videre til den skandinaviske cupfinalen 3. juni. Oslo Vikings møtte Örebro Black Knights på hjemmebane sist helg, og tapte slaget 13-21. Kommende helg  er det Eidsvoll 1814’s som skal møte Carlstad Crusaders i Karlstad.

Veldedighetskamp med gratis inngang
Crusaders har lang tradisjon med å arrangere veldedighetskamper hvor publikum slipper inn gratis, og Crusaders sine sponsorer donerer en sum pr. besøkende til veldedighet. I år går inntektene til «Aja Baja Cancer»,  en forening som jobber  for å gjøre hverdagen lettere for barn som er rammet av kreft. I skrivende stund er sponsorenes beløp kommet opp i kr. 60,- pr. besøkende.

Kampen spilles på Sola Arena lørdag 29 april kl. 15:00. 

Stream kampen fra denne linken:
 https://www.swe3play.se/livestream/s-scandinavian-cup-carlstad-crusaders-eidsvoll-1814s-d7jkhd|

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email