Slaget om Romeriket

Det blir alltid mye liv og røre når Sand Falcons kommer til Eidsvoll. Tribunene er fulle av publikum på begge sider, og temperaturen er høy på begge lag.

1814’s vs Sand Falcons.

Det ble ikke noe unntak denne gangen heller. Eidsvoll startet med en touchdown og ekstrapoeng i første angrep, men Jessheimlaget responderte umiddelbart og det sto uavgjort 8-8 etter få minutter spill. Etter dette fikk ikke Sand Falcons til mye frem mot pause. 1814’s derimot var effektive og hadde ved pause sikret seg en komfortabel 28-8 ledelse. Etter pausen fikk flere av de yngre spillerne fra Eidsvolls U15 lag også prøve seg, og i løpet av kampen hadde samtlige Eidsvollspillere vært på banen. Sand Falcons ga aldri opp å hente inn ledelsen til Eidsvoll, og kjempet hardt helt til dommeren blåste av. Begge lag leverte flotte kaste og løpespill spill der imponerende mange yards ble slukt unna i en jafs. Eidsvoll 1814’s vant til slutt slaget om Romeriket denne gangen også, med resultatet 42-32.

Spiller nr. 3 på Eidsvoll danset seg gjennom Sand forsvaret.

Great day for the 1814’s today to secure second place for the playoffs. The offense was firing on all cylinders today. Very proud of how my guys competed today and everyone got to play and get some good game experience.» fortalte HC Michael Hall etter kampen. Med dagens seier sikret da 1814’s andreplassen i årets U17 serie. Det betyr at vi nå kan legge alt fokus på neste helgs semifinale i NM. Med den gode plasseringen i seriespillet vil 1814’s få semifinalen på hjemmebane, og da mot Vålerenga Trolls. Semifinalen spilles lørdag 15 juni kl. 14:00 på Bøn Stadion.

Kampen i dag var vårens siste seriekamp på Bøn. Vi takker alle våre supportere for støtte, jubel og godt oppmøte så langt på våre hjemmekamper. Vi håper vi ser dere igjen i semifinalen til helgen!