Solide taklinger fra U13 spillerne på Bøn Stadion

1814’s samlet barn og unge fra ulike klubber på Amerikansk Fotball Jambore.

Mange flott spill spill og gode taklinger under kampen. Foto: Espen Solli

1814’s skal i år arrangere to U13-jamboreer for de yngste spillerne i hele Norge, og sist helg var første runde i gang. Eidsvoll sitt jamboree arrangement ble denne gangen styrt av trenerne og laglederen til vårt U13 lag. Med på arrangementet var også nesten hele trenerstaben fra Eidsvolls Senior, ungdom og Peewee lag. Arrangørene hadde også fått hjelp fra to av damespillerne til Vålerenga Trolls, som til daglig er trenere for Trolls sitt U11 lag. Foreldre og søsken bidro også, slik at kiosken holdt åpent under hele arrangementet.

Takk til foreldre og søsken som hjalp til med å holde kiosken åpen (Foto: Espen Solli)

På Bøn var det 23 barn i sving, fra fem forskjellige lag. I tillegg til Eidsvoll 1814’s, var også Vålerenga Trolls, Oslo Vikings, Gjøvik Swans og naboklubben Sand Falcons på besøk.

Dagen startet med at spillerne fikk trene på posisjoner i både offense og defense. Og de var meget flinke og gode i følge Eidsvoll sin U13 coach Erik Johnsen. –«Etter å ha trent på posisjoner ble det spilt kamp. Kampen var utrolig spennende, og begge lagene klarte å få store spill. Det var mange fine taklinger. » fortalte Johnsen. På en jamboree blir alle spillerne delt opp i to lag der de får prøve seg i de posisjonene som de hadde trent på tidligere på dagen. 1814’s hadde også med to av sine egne dommere til å dømme kampen, og markert opp en egen bane med yards og goalline slik at det skulle bli mest mulig realistisk for spillerne.

Vi vil rette en stor takk til Kiwi Eidsvoll, som nok en gang støttet oss med å sponse frukt når vi arrangerer Jamboree for de yngste i Norge.

Et lite knippe av fremtiden til Amerikanske fotball i Norge: 1814’s, Falcons, Swans, Trolls og Vikings (Foto: Espen Solli)

Neste U13-jamboree blir også arrangert av 1814’s, og gjennomføres på Bøn stadion i august.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email