U15: Tapte slaget, men vant krigen!

Eidsvolls U15 spillere hadde før dagens kamp mot Vålerenga Trolls ikke tapt en eneste match i 2019 sesongen. Trolls hadde bokført et tap på tabellen og var nødt til å slå 1814’s med 22 poeng eller få hjelp av BVH Ironmen for å ha sjansen til å vinne serien.

Oppgjøret på Frogner var av mange sett på som årets tøffeste match for 1814’s U15 lag. Selv om Vålerenga Trolls ikke har lykkes helt på seniornivå de siste årene, er dette et lag som er blant de dyktigste i Norge på ungdomsarbeidet, og et lag som alltid er vanskelig å slå.

Kampen startet med to touchdowns av Eidsvoll, og en 13-0 ledelse før Trolls våknet og sakte begynte innhentingen. Før pause hadde Trolls fått en touchdown og halv tid var stillingen 13-6.

Etter pausen fikk Trolls en rask TD og det sto uavgjort 13-13 etter få sekunder spill. Ved full tid hadde begge lag klart å sette hver sin touchdown, slik at sluttresultatet var 19-19. For å kunne kåre en vinner av kampen, ble det spilt en ekstraomgang, hvor bare Trolls klarte å sette en touchdown og med det vant kampen. Seier til tross, Trolls hadde med det ikke nok poeng for å vinne serien sammenlagt, og utfallet av kampen mellom Sand Falcons og BVH Ironmen ville avgjøre hvem som ble seriemestere for U15 2019. Hvis Ironmen klarte å slå Sand Falcons ville Trolls bli seriemestere i 2019, men om Sand vant ville det bli Eidsvoll. Det ble noen minutters nervepirrende venting for begge lag mens de ventet på resultatet, og da det ble bekreftet at Sand Falcons hadde vunnet kunne 1814’s slippe jubelen løs.

GRATULERER MED SERIEMESTERSKAPET TIL ALLE I 1814’S FAMILIEN!!!

Hovedtrener Michael Hall var veldig glad for seriemestertittelen: -«Great season!! So proud of the team to win a championship with such a young team. We had great leadership from the captains and big plays from everyone. Tough battle for a last game but great season«

U15 er med dette ferdige med årets sesong. For 1814’s supportere og spillere så gjenstår nå kun NM sluttspillet for U19. 1814’s er klare for semifinalen som skal spilles på hjemmebane den 26. oktober. Vi kommer tilbake med detaljer om denne snart.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email