U17 imponerte i Kristiansand

Enormt overbevisende sesongstart for U17 på bortebane i helgen.

Etter en lang periode med kun trening, var det veldig godt å komme i gang med årets første seriekamp for U17. Sammen med Lillestrøm Starfighters møtte Eidsvoll 1814’s samarbeidslaget til Tønsberg Raiders og Kristiansand Gladiators på Karuss i Kristiansand.

1814’s vant myntkastet og fikk starte med ballen. Eidsvoll viste at de mente alvor fra første sekund, og løp inn 3 first down på 3 forsøk. Etter å raskt ha kjempet seg ned til 10 yard linjen, tok det ikke lang tid før 1814’s løp inn kampens første TD. Når muligheten for ekstrapoeng ble ivaretatt, ledet 1814’s 0-8 etter få minutter. Noen minutter etterpå var Raiders uheldige og mistet ballen som ble plukket opp av en Eidsvoll spiller som løp inn en ny touchdown. Igjen tok Eidsvoll vare på ekstrapoeng muligheten og økte ledelsen til 0-16. Raiders kjempet seg så litt inn i kampen igjen, og klarte å redusere med en nydelig touchdown. Etter dette gikk det slag i slag for Eidsvoll 1814’s og ved pause hadde ledelsen økt til 6-41. Andre omgang bød ikke på store endringer, og kampen ble aldri spennende igjen. Sluttresultatet fra en nydelig vårdag i Kristiansand ble til slutt 6-51 i Eidsvoll/Lillestrøm sin favør.

1814’s headcoach Stian Skøien Bråthen sa etter kampen at dette var en veldig god kamp.

– «Vi har mange gode spillere fra fjoråret som gjør en god jobb, i tillegg til alle de nye som også gjør det veldig godt. Vi møter også er lag med mange nye spillere som viser mye bra.»

Resultater fra helgens U17 kamper:

Vålerenga Trolls – Oslo Vikings 0-50
Tønsberg Raiders/Kristiansand Gladiators – Eidsvoll 1814’s/Lillestrøm Starfighters 6-51