U17 spillere fra 1814’s med da Starfighters vant andredivisjonsoppgjør

Under dagens andredivisjonsoppgjør mellom Lillestrøm Starfighters og Gjøvik Swans kunne man se to røde Eidsvollhjelmer sammen med de svarte hjelmene fra Lillestrøm.

.

Eidsvoll 1814’s og Lillestrøm Starfighters har de siste to årene hatt en farmeravtale hvor spillere fra Lillestrøm har fått spille på 1814’s lag når de ikke har egne kamper. Avtalen ble inngått da Starfighter ikke hadde nok spillere til stille med U17 og U19 lag. Avtalen betyr også at spillere fra 1814’s ungdomslag kan spille for andredivisjonslaget til Starfighters hvis de er gamle nok, og ikke har egne kamper samme helg. I og med at både Drammen Warriors og Ironmen hadde trukket sine U17 lag hadde 1814’s U17 lag spillefri, og med det var døren åpen for at Martin og Moa fra 1814’s kunne bli med til Gjøvik. Med på Starfighterslaget kunne vi også finne Theodor og Sebastian som er Starfighters spillere, men som har spilt på 1814’s i fjor og i år.

Gjøvik Swans lå på andreplass i andredivisjon før dagens kamp og hadde spilt 3 kamper (2 seier og 1 tap). Starfighters hadde bare spilt to kamper før dette oppgjøret, hvor de vant både mot Oslo Vikings samt Ålesund. Starfighters startet best og ledet 16-0, men kampen snudde og i løpet av få minutter hadde Swans hentet inn ledelsen. Etter dette bølget kampen frem og tilbake, og Gjøvik ledet da det gjensto ca 10 sekunder av kampen. I sluttsekundene klarte derimot Lillestrøm å mobilisere det siste av krefter og løp inn en touchdown. Sluttresultatet ble 34-36 og seier til bortelaget Lillestrøm Starfighters som klatrer på tabellen i D2.

Gratulerer!!!

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email