U19 tapte i Oslo

Det ble tap i årets første U19 bortekamp. Oslo Vikings vant 29-15 over 1814’s i det som lenge var en veldig spennende kamp.

1814’s tok føringen i første omgangen og ledet etter en fieldgoal og en touchdown før Vikings klarte å svare. Vikings serverte fotball med gode kastespill og kan takke sin dyktige quarterback for at de klarte å hente opp Eidsvolls ledelse og komme inn i kampen igjen. Ved pause var stillingen 22-15 til Vikings, og helt åpen.

Etter pausen skjedde det ikke veldig mye. Vikings fikk inn en siste Touchdown og sluttresultatet ble 29-15.

En av 1814’s nøkkelspillere, Herman (Utlån fra Starfighters), måtte gå av banen med en skade. -«Hopefully Herman will have a speedy recovery» fortalte Michael Hall etter å ha fått rapport fra den skadede spilleren.

I think we played a very tough and hard fought game today. Proud of how my guys competed. We will bounce back next weekend and be prepared for the Gladiators«

Neste kamp går på Bøn Stadion mot Gladiators fra Kristiansand. Sett av 7 september kl. 14:00. For alle som bor i Kristiansand og ikke har mulighet til å se den, så blir denne kampen streamet på AMSportTv.

VIL DU DELE INNLEGGET?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email